4 Temmuz 2009 Cumartesi

Bu kez ağlatacak


Komedi filmlerinin aranan oyuncusu Cem Davran, bu kez bir drama filmiyle izleyici karşısına çıkacak.
Davran, "Melekler ve Kumarbazlar" adlı filmde, yakın arkadaşını Adapazar' ndaki depremde kaybetmiş makine mühendisi Şehsuvar' ı canlandıracak. Ünlü oyuncu, "Uzun yıllardır ilk defa hüzün dolu bir rol oynuyorum" dedi.

Sert bir taşra hikayesi

Komedi filmlerinin aranan oyuncusu Cem Davran, "Sert bir taşra hikâyesi" diye tanımladığı "Melekler ve Kumarbazlar" filmiyle bu kez ağlatmaya hazırlanıyor.

Genellikle komedi ağırlıklı yapımlarda izlediğimiz Cem Davran, bu kez bir drama filmiyle izleyici karşısına çıkacak. Senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Ertekin Akpınar' ın yaptığı, yapımcılığını HayalEt Film' in üstlendiği "Melekler ve Kumarbazlar" adlı filmin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı.

Filmde, Adapazarı' ndaki depremde yakın bir arkadaşını kaybetmiş makine mühendisi Şehsuvar' ı canlandıran Cem Davran, "Uzun yıllardır ilk defa trajik bir öyküde, hüzün dolu bir rol oynuyorum. Film, çok etkili ve çok sert bir taşra hikâyesini anlatıyor. Benim oynadığım "Şehsuvar" karakterinin ada sahneleri çekildi. Filmin geriye kalanı 10 Temmuz' da Adapazarı' nda çekilmeye başlanacak" dedi.

Kültür Bakanlığı destekli projede Davran' ın yanı sıra İrem Altuğ, Nail Kırmızıgül, Bülent Şakrak, Serhat Özcan ve Macit Sonkan rol alıyor. Daha çok erkek karakterlerin ön planda tutulduğu hikâyenin tamamı yaşanmış olaylardan yola çıkılarak, dört yılda senaryo haline getirildi. Filmin, yıl sonundan itibaren yerli ve yabancı festivallere de katılması hedefleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder